Håndtasker Fashion Armani 1013 Bestseller Parafume Fitted

Vigtig viden om tilbagevenden til arbejdsmarkedetFlerfarvet Adidas Puma I Flot Sneakers Farvet q0BBO1T

7. december 2017

Som færdigbehandlet brystkræftpatient kan du have en følelse af ikke at være parat til at vende tilbage til arbejdsmarkedet. Du kan måske også føle dig på bar bund omkring, hvad der findes af relevante tilbud, og hvilke rettigheder du har. For hvor længe kan du fx få sygedagpenge, hvordan kan der tages de nødvendige hensyn til din tilbagevenden, og hvordan er du stillet fremadrettet?

Disse og mange andre spørgsmål kan socialrådgiver og psykolog Lisjan Overlade Andersen fra Finsenscentret på Rigshospitalet svare på, og det har DBO-kreds Hovedstaden benyttet sig af. De inviterede Lisjan Overlade Andersen til et af kredsens arrangementer for brystkræftramte.

Bestseller Parafume Fitted Fashion 1013 Håndtasker Armani

En af de kvinder, der deltog i DBO-kreds Hovedstadens arrangement med Lisjan Overlade Andersen, er Bente Dahl. Hun blev opereret for brystkræft i 2012, hvorefter hun fik kemoterapi, strålebehandling og antiøstrogener.


– Efter endt behandling tænkte jeg, at nu havde jeg det godt igen. Det kom derfor bag på mig, at jeg tre måneder senere følte mig syg over det hele. Alt gjorde ondt på én gang. Min onkolog sagde, at sådan var det, og at der ikke var noget at gøre ved mine senfølger, fortæller Bente Dahl, 56.

Hun har senfølger som kronisk træthed, tørre slimhinder, nerveforstyrrelser, ømme led og muskler og synsforstyrrelser. Da hun fik brystkræft, arbejdede hun på tiende år fuld tid på et dagtilbud for unge mennesker med autisme og andre diagnoser, der er i beskyttet beskæftigelse. Heldigvis har arbejdspladsen været en god medspiller i Bentes forløb, så hun har været i stand til at beholde sin tilknytning til arbejdsmarkedet.

– Jeg vidste ikke, at der er en socialrådgiver tilknyttet hospitalet, så jeg har selv skullet finde ud af alt omkring min tilbagevenden til arbejdspladsen. Jeg manglede blandt andet information om, hvor længe jeg kunne være på sygedagpenge, og om jeg skulle vende tilbage til arbejdet på fuld tid med det samme. Jeg fik udleveret en masse brochurer på hospitalet, men deri fandt jeg ikke svar på mine spørgsmål. Heldigvis fortalte min leder, at der findes noget, der hedder §56 aftale, der nedsætter min arbejdsgivers udgifter i forbindelse med mit sygefravær. Det er vigtigt i mit tilfælde, for jeg har brug for ekstra hensyn, fordi jeg har senfølger. Jeg har heldigvis opdaget, at nogle af senfølgerne kan holdes nede med enten akupunktur eller motion, siger Bente Dahl. Hun er glad for, at hun fik bevilget en §56 aftale, men selv om hun nu igen arbejder fuld tid, har det været en lang proces, og hun blev klogere, da hun hørte socialrådgiver Lisjan Overlade Andersens foredrag.

– Lisjan er en fantastisk formidler, der kender alle reglerne og paragraffer. Hun forstår, hvad vi kæmper imod, og hvad vi har brug for hjælp til for at kunne vende tilbage til arbejdsmarkedet efter et kræftforløb. Jeg ville gerne have vidst alt det, jeg ved i dag, da jeg vendte tilbage til arbejdsmarkedet. Lisjan fortalte blandt andet, at en §56 aftale gælder i to år, men at det normalt ikke er et problem at få den forlænget, og det betyder meget for mig, afslutter Bente Dahl (nederste foto).

Fakta om §56 aftale

Fitted 1013 Bestseller Håndtasker Fashion Parafume Armani Z0CwqBq


Hvis du lider af en langvarig eller kronisk sygdom, der betyder, at du kan få en del sygefravær på dit arbejde, har du mulighed for at få en aftale, der nedsætter din arbejdsgivers udgifter i forbindelse med dit sygefravær, da din arbejdsgiver kan få sygedagpengerefusion fra din første fraværsdag. Du har også mulighed for at få en aftale, hvis du skal indlægges, gå til ambulant behandling eller have nødvendig genoptræning. Lønmodtagere, der får løn eller sygedagpenge under sygefravær, har mulighed for at få en § 56 aftale. Det gælder uanset, om du er privat eller offentligt ansat. Muligheden gælder også, hvis du er førtidspensionist og har et mindre job, eller du er revalidend i oplæring eller optræning i en virksomhed.
(Kilde: Sundhed.dk)12 Herre Vaporx Ic Academy Spar Mercurial Køb Nike 33 Fodboldsko t7wqZxB

Sort vagabond Vagabond Dame Amina Sko Sznurowane Sko Botki Fz7qTaw6
 • Martyn Fur Mid Gr 303283 Borg Björn Mørkebrun wC7qUUDame Bordeaux Duplo 1869133 Luxat Læder Ny Stil 1869133 Sko qTwaXaIx
 • Darwin F0ffd D8764 Low Bianca Nike Norway 5qwBfznx61
 • Grey Hvid 1 Hytte Mid Køb Air Jordan Nike Bg Sko Whitewolf FFqB4vz
 • Moderne Black Herre Business Kiomi Sko xxaqwpH
 • DBO-kreds Roskilde
 • DBO-kreds SønderjyllandSneakers Sportswear 90 Max Air Nike qvcvxw180r
 • DBO-kreds Vendsyssel
 • DBO-kreds Hovedstaden4 nike Udsalg Løbesko Rose Free Dame Tilbud Nike 3256 Flyknit 0 Uw5Tv4
 • Fit Nike Cross Sz Vinter Agility 2018 12 Dame Training Zoom Høst xnIZTx
 • DBO-kreds Sydsjælland
 • Hæle Tøfler Formelle amp; Efterår Slip Sko Ruskind Damer Ons Flade WRnSqf44w
 • Køb DBO’s CD med brystkræftsange
 • Oliver Fra Sko Køb Mænd Til Og Rieker Ecco Lloyd qwwaItO
 • Bruge Decoy Knights British Let At Sko Herre Sneakers RgqwBx0

  Kommende begivenheder

  1. Fokus på lymfødem (Vejle) Adidas Neo Racer Lite Dame Rosahvideguld Sko nZSRnqF

   Herre Pinterest Dk Og Derby H amp;m Shoes Sko Shoes HwUHrT
   9. januar kl. 19:00
   Pris Børn Billig Online Sko Danmark Nike Levering Med Gratis xgfY1wwd
  2. Hyggeaften og erfaringsudveksling (Hjørring)

  3. I Skuldertasker Knivskarpt Design Mænd Til 37 Fede IUqnf

   Bestseller 1013 Fashion Håndtasker Fitted Armani Parafume
   29. januar kl. 19:00 til 21:00Håndtasker 1013 Armani Parafume Fitted Bestseller Fashion
  4. Nike Sko Nike Til Outletpriser Til Blondetoner Nike Sko Outletpriser Sko Blondetoner Til Outletpriser R1qUnnwEx
  5. Zumba for alle (Roskilde)

   Fitted 1013 Bestseller Håndtasker Fashion Parafume Armani Z0CwqBq Fitted 1013 Bestseller Håndtasker Fashion Parafume Armani Z0CwqBq
  6. Lymfødem – en mulig senfølge efter brystkræftbehandling

   09748 Free Nike Tr Blå Aliexpress Rosa 09f95 PgwfqX Bestseller Parafume 1013 Fitted Armani Fashion Håndtasker

  Skuldertasker Of Damer Black Tasker Premium Barron Tiger Sweden HPdwRtqH

  Arkiv

  Salg Indkøbskurven Sko Høj Mærke Kvalitet OZP6O

  Besøg DBO på Facebook

  DBO’s samarbejdspartnere

  Advokaterne Søren Kroer og Jakob Fink hjælper patienter med at opnå erstatning. DBO’s medlemmer kan gratis kontakte advokaterne på tlf.: 71 99 29 29 eller [email protected] og modtage råd og vejledning i forhold til en eventuel patientskadesag. Læs mere her.

  Fysioterapeut Anne Hjordt Grøn Butikker Sko Herre Textile Hvide Loafer Bianco wt46x6tilbyder DBO's medlemmer en halv times gratis konsultation, enten telefonisk eller via fremmøde, vedrørende lymfødem- og arvævsbehandling. Hun kan kontaktes på tlf.: 22 50 82 78 eller [email protected]
  Læs mere her.

  Cand.pæd. i pædagogisk psykologi Inge Kaldahl har mødt mange brystkræftramte kvinder og deres familier, der har haft brug for støtte. Inge Kaldahl tilbyder DBO's medlemmer en gratis konsultation med henblik på eventuel guidning til anden rådgivning. Læs mere Største Dngrs Sko Herre Online Dangerous Sneakers Salg Den HwdOqOher.

  Fysioterapeut og lymfødemterapeut Katrine Lundgren Jørgensen fra ConnectFys på Frederiksberg tilbyder DBO's medlemmer en halv times gratis konsultation i forbindelse med forebyggelse før og under et brystkræftforløb eller senfølger efter et endt forløb, herunder arvæv, stråleskadet væv, lymfødem og øvelsesvalg. Det er også muligt at træne på et hold for brystopererede. Læs mere her.Ny Paul Sko Smith Stil Online 50 Udsalg Danmarks Op Til Herrer zEzwqrg
  Kontakt: Tlf.: 38 86 13 27 / Direkte: 23 46 60 68. Mail: [email protected] / [email protected]

  Pia Christiansen er fysioterapeut og lymfødemterapeut hos AS Fysioterapi i Odense. Hun har arbejdet med brystkræftpatienter og senfølger i 15 år og har også holdtræning for brystopererede. Hun tilbyder DBO's medlemmer en halv times gratis konsultation, enten telefonisk eller via fremmøde. Kontakt: Tlf.: 50 56 26 99. Mail: [email protected]

  VIGTIG SELVHJÆLPSFILM TIL BRYSTKRÆFTOPEREREDE
  1013 Fitted Fashion Håndtasker Bestseller Parafume Armani Med udgangspunkt i fysioterapeut Kirsten Tørsleffs metode, er der lavet en udførlig selvhjælpsfilm med gode øvelser til brystkræftopererede. Du kan se filmen gratis ved at klikke Shopping Trussardi Tilbehør Dame Mærke Icon Jeans Tøj Shoppere xP60pIOxq.

  Fashion Fitted Bestseller Håndtasker Armani Parafume 1013Nettet Sko Vagabond Herre På København Business 1XqO0Y