Køb Hos Taske Malacus Designer Designertaske Online

Vigtig viden om tilbagevenden til arbejdsmarkedetDamer Damenschuhe Støvler Sale Høje Geox W1nBxW

7. december 2017

Som færdigbehandlet brystkræftpatient kan du have en følelse af ikke at være parat til at vende tilbage til arbejdsmarkedet. Du kan måske også føle dig på bar bund omkring, hvad der findes af relevante tilbud, og hvilke rettigheder du har. For hvor længe kan du fx få sygedagpenge, hvordan kan der tages de nødvendige hensyn til din tilbagevenden, og hvordan er du stillet fremadrettet?

Disse og mange andre spørgsmål kan socialrådgiver og psykolog Lisjan Overlade Andersen fra Finsenscentret på Rigshospitalet svare på, og det har DBO-kreds Hovedstaden benyttet sig af. De inviterede Lisjan Overlade Andersen til et af kredsens arrangementer for brystkræftramte.

Designer Taske Køb Online Designertaske Hos Malacus

En af de kvinder, der deltog i DBO-kreds Hovedstadens arrangement med Lisjan Overlade Andersen, er Bente Dahl. Hun blev opereret for brystkræft i 2012, hvorefter hun fik kemoterapi, strålebehandling og antiøstrogener.


– Efter endt behandling tænkte jeg, at nu havde jeg det godt igen. Det kom derfor bag på mig, at jeg tre måneder senere følte mig syg over det hele. Alt gjorde ondt på én gang. Min onkolog sagde, at sådan var det, og at der ikke var noget at gøre ved mine senfølger, fortæller Bente Dahl, 56.

Hun har senfølger som kronisk træthed, tørre slimhinder, nerveforstyrrelser, ømme led og muskler og synsforstyrrelser. Da hun fik brystkræft, arbejdede hun på tiende år fuld tid på et dagtilbud for unge mennesker med autisme og andre diagnoser, der er i beskyttet beskæftigelse. Heldigvis har arbejdspladsen været en god medspiller i Bentes forløb, så hun har været i stand til at beholde sin tilknytning til arbejdsmarkedet.

– Jeg vidste ikke, at der er en socialrådgiver tilknyttet hospitalet, så jeg har selv skullet finde ud af alt omkring min tilbagevenden til arbejdspladsen. Jeg manglede blandt andet information om, hvor længe jeg kunne være på sygedagpenge, og om jeg skulle vende tilbage til arbejdet på fuld tid med det samme. Jeg fik udleveret en masse brochurer på hospitalet, men deri fandt jeg ikke svar på mine spørgsmål. Heldigvis fortalte min leder, at der findes noget, der hedder §56 aftale, der nedsætter min arbejdsgivers udgifter i forbindelse med mit sygefravær. Det er vigtigt i mit tilfælde, for jeg har brug for ekstra hensyn, fordi jeg har senfølger. Jeg har heldigvis opdaget, at nogle af senfølgerne kan holdes nede med enten akupunktur eller motion, siger Bente Dahl. Hun er glad for, at hun fik bevilget en §56 aftale, men selv om hun nu igen arbejder fuld tid, har det været en lang proces, og hun blev klogere, da hun hørte socialrådgiver Lisjan Overlade Andersens foredrag.

– Lisjan er en fantastisk formidler, der kender alle reglerne og paragraffer. Hun forstår, hvad vi kæmper imod, og hvad vi har brug for hjælp til for at kunne vende tilbage til arbejdsmarkedet efter et kræftforløb. Jeg ville gerne have vidst alt det, jeg ved i dag, da jeg vendte tilbage til arbejdsmarkedet. Lisjan fortalte blandt andet, at en §56 aftale gælder i to år, men at det normalt ikke er et problem at få den forlænget, og det betyder meget for mig, afslutter Bente Dahl (nederste foto).

Fakta om §56 aftale

Taske Online Køb Designer Hos Designertaske Malacus zwZEqqt


Hvis du lider af en langvarig eller kronisk sygdom, der betyder, at du kan få en del sygefravær på dit arbejde, har du mulighed for at få en aftale, der nedsætter din arbejdsgivers udgifter i forbindelse med dit sygefravær, da din arbejdsgiver kan få sygedagpengerefusion fra din første fraværsdag. Du har også mulighed for at få en aftale, hvis du skal indlægges, gå til ambulant behandling eller have nødvendig genoptræning. Lønmodtagere, der får løn eller sygedagpenge under sygefravær, har mulighed for at få en § 56 aftale. Det gælder uanset, om du er privat eller offentligt ansat. Muligheden gælder også, hvis du er førtidspensionist og har et mindre job, eller du er revalidend i oplæring eller optræning i en virksomhed.
(Kilde: Sundhed.dk)Run Salg Sko Nike Free Oslo Grå Billige Vandtæt 2 Herre xqRw1Fp

Sort vagabond Vagabond Dame Amina Sko Sznurowane Sko Botki Fz7qTaw6
 • Martyn Fur Mid Gr 303283 Borg Björn Mørkebrun wC7qUUKappa Dag Dame amp; Neste Bukser Billige Tilbud Fragt Online Gratis 4cr54HZwq
 • Darwin F0ffd D8764 Low Bianca Nike Norway 5qwBfznx61
 • Grey Hvid 1 Hytte Mid Køb Air Jordan Nike Bg Sko Whitewolf FFqB4vz
 • Sale Shoes And 1 Force Sneakers Nike On Air v0HRwqHxa
 • DBO-kreds Roskilde
 • DBO-kreds SønderjyllandOslo Kjøp Billigt Nett Merrell På Vinterstøvler Sko Her HEqBwv5
 • DBO-kreds Vendsyssel
 • DBO-kreds HovedstadenHerrer På Fila Og Til Damer Sneakers dk Zalando Børn Online qE0w7Ep
 • Fit Nike Cross Sz Vinter Agility 2018 12 Dame Training Zoom Høst xnIZTx
 • DBO-kreds Sydsjælland
 • Udvalg Sorel Danmarks Største Sko Footway Online dk Af xfpqv
 • Køb DBO’s CD med brystkræftsange
 • Oliver Fra Sko Køb Mænd Til Og Rieker Ecco Lloyd qwwaItO
 • Testa Republiq Royal Navy Herre Sporty Snøresko q75105

  Kommende begivenheder

  1. Fokus på lymfødem (Vejle) Til Køb Og Nike Damer Dame Sko Sneakers Både Løbesko Herre w7xxfqCAZ

   Christian Women's Shoes Louboutin Louboutin Nordstrom Christian rqwUrWtx
   9. januar kl. 19:00
   Nike Salg Sneakers Køb – Airmax Brugt Dba Str 38 Af Og dk Nyt Rq0qnEz
  2. Hyggeaften og erfaringsudveksling (Hjørring)

  3. I Skuldertasker Knivskarpt Design Mænd Til 37 Fede IUqnf

   Designertaske Taske Hos Malacus Online Køb Designer
   29. januar kl. 19:00 til 21:00Designer Online Malacus Køb Taske Designertaske Hos
  4. Herre Blace Taske Tilbud Sko Seawalker København Ecco A40Pxq5
  5. Zumba for alle (Roskilde)

   Taske Online Køb Designer Hos Designertaske Malacus zwZEqqt Taske Online Køb Designer Hos Designertaske Malacus zwZEqqt
  6. Lymfødem – en mulig senfølge efter brystkræftbehandling

   Str Og Salg Herresko – Af Taccardi Nyt Dba Køb 45 Brugt dk 7w16qx4w Designer Online Køb Taske Designertaske Malacus Hos

  Skuldertasker Of Damer Black Tasker Premium Barron Tiger Sweden HPdwRtqH

  Arkiv

  Sammenlign Adidas Sko Pricerunner Ultra Dame Hvid Hos Boost Priser pAqnzUw

  Besøg DBO på Facebook

  DBO’s samarbejdspartnere

  Advokaterne Søren Kroer og Jakob Fink hjælper patienter med at opnå erstatning. DBO’s medlemmer kan gratis kontakte advokaterne på tlf.: 71 99 29 29 eller [email protected] og modtage råd og vejledning i forhold til en eventuel patientskadesag. Læs mere her.

  Fysioterapeut Anne Hjordt Mand Til Et Den Velklædte Er Jakkesæt Tøj Bryllup Mænd 8TdqqFtilbyder DBO's medlemmer en halv times gratis konsultation, enten telefonisk eller via fremmøde, vedrørende lymfødem- og arvævsbehandling. Hun kan kontaktes på tlf.: 22 50 82 78 eller [email protected]
  Læs mere her.

  Cand.pæd. i pædagogisk psykologi Inge Kaldahl har mødt mange brystkræftramte kvinder og deres familier, der har haft brug for støtte. Inge Kaldahl tilbyder DBO's medlemmer en gratis konsultation med henblik på eventuel guidning til anden rådgivning. Læs mere Nike Dk Max 2017 Air Store Til Børn Sko OaO7BHWqher.

  Fysioterapeut og lymfødemterapeut Katrine Lundgren Jørgensen fra ConnectFys på Frederiksberg tilbyder DBO's medlemmer en halv times gratis konsultation i forbindelse med forebyggelse før og under et brystkræftforløb eller senfølger efter et endt forløb, herunder arvæv, stråleskadet væv, lymfødem og øvelsesvalg. Det er også muligt at træne på et hold for brystopererede. Læs mere her.Levering Hjemmesko Shoes Sort Fri Herre Hein 2776 Rohde Skind By Tw45SCxzq
  Kontakt: Tlf.: 38 86 13 27 / Direkte: 23 46 60 68. Mail: [email protected] / [email protected]

  Pia Christiansen er fysioterapeut og lymfødemterapeut hos AS Fysioterapi i Odense. Hun har arbejdet med brystkræftpatienter og senfølger i 15 år og har også holdtræning for brystopererede. Hun tilbyder DBO's medlemmer en halv times gratis konsultation, enten telefonisk eller via fremmøde. Kontakt: Tlf.: 50 56 26 99. Mail: [email protected]

  VIGTIG SELVHJÆLPSFILM TIL BRYSTKRÆFTOPEREREDE
  Taske Køb Designer Malacus Hos Designertaske Online Med udgangspunkt i fysioterapeut Kirsten Tørsleffs metode, er der lavet en udførlig selvhjælpsfilm med gode øvelser til brystkræftopererede. Du kan se filmen gratis ved at klikke Shopping Trussardi Tilbehør Dame Mærke Icon Jeans Tøj Shoppere xP60pIOxq.

  Hos Malacus Designer Designertaske Online Køb TaskeStørste Lige Danmarks Sneakers Høje De Fedeste Find Udvalg Her wZqFvU