amp; Damer Coccinelle Cuoio Tasker Kufferter Håndtasker Mel

Vigtig viden om tilbagevenden til arbejdsmarkedetHøst Fine Vegan Dame 2 Vinter Ballroom Sko 5 2018 Very qwqBgxfa7

7. december 2017

Som færdigbehandlet brystkræftpatient kan du have en følelse af ikke at være parat til at vende tilbage til arbejdsmarkedet. Du kan måske også føle dig på bar bund omkring, hvad der findes af relevante tilbud, og hvilke rettigheder du har. For hvor længe kan du fx få sygedagpenge, hvordan kan der tages de nødvendige hensyn til din tilbagevenden, og hvordan er du stillet fremadrettet?

Disse og mange andre spørgsmål kan socialrådgiver og psykolog Lisjan Overlade Andersen fra Finsenscentret på Rigshospitalet svare på, og det har DBO-kreds Hovedstaden benyttet sig af. De inviterede Lisjan Overlade Andersen til et af kredsens arrangementer for brystkræftramte.

Mel Håndtasker Damer Kufferter amp; Cuoio Tasker Coccinelle

En af de kvinder, der deltog i DBO-kreds Hovedstadens arrangement med Lisjan Overlade Andersen, er Bente Dahl. Hun blev opereret for brystkræft i 2012, hvorefter hun fik kemoterapi, strålebehandling og antiøstrogener.


– Efter endt behandling tænkte jeg, at nu havde jeg det godt igen. Det kom derfor bag på mig, at jeg tre måneder senere følte mig syg over det hele. Alt gjorde ondt på én gang. Min onkolog sagde, at sådan var det, og at der ikke var noget at gøre ved mine senfølger, fortæller Bente Dahl, 56.

Hun har senfølger som kronisk træthed, tørre slimhinder, nerveforstyrrelser, ømme led og muskler og synsforstyrrelser. Da hun fik brystkræft, arbejdede hun på tiende år fuld tid på et dagtilbud for unge mennesker med autisme og andre diagnoser, der er i beskyttet beskæftigelse. Heldigvis har arbejdspladsen været en god medspiller i Bentes forløb, så hun har været i stand til at beholde sin tilknytning til arbejdsmarkedet.

– Jeg vidste ikke, at der er en socialrådgiver tilknyttet hospitalet, så jeg har selv skullet finde ud af alt omkring min tilbagevenden til arbejdspladsen. Jeg manglede blandt andet information om, hvor længe jeg kunne være på sygedagpenge, og om jeg skulle vende tilbage til arbejdet på fuld tid med det samme. Jeg fik udleveret en masse brochurer på hospitalet, men deri fandt jeg ikke svar på mine spørgsmål. Heldigvis fortalte min leder, at der findes noget, der hedder §56 aftale, der nedsætter min arbejdsgivers udgifter i forbindelse med mit sygefravær. Det er vigtigt i mit tilfælde, for jeg har brug for ekstra hensyn, fordi jeg har senfølger. Jeg har heldigvis opdaget, at nogle af senfølgerne kan holdes nede med enten akupunktur eller motion, siger Bente Dahl. Hun er glad for, at hun fik bevilget en §56 aftale, men selv om hun nu igen arbejder fuld tid, har det været en lang proces, og hun blev klogere, da hun hørte socialrådgiver Lisjan Overlade Andersens foredrag.

– Lisjan er en fantastisk formidler, der kender alle reglerne og paragraffer. Hun forstår, hvad vi kæmper imod, og hvad vi har brug for hjælp til for at kunne vende tilbage til arbejdsmarkedet efter et kræftforløb. Jeg ville gerne have vidst alt det, jeg ved i dag, da jeg vendte tilbage til arbejdsmarkedet. Lisjan fortalte blandt andet, at en §56 aftale gælder i to år, men at det normalt ikke er et problem at få den forlænget, og det betyder meget for mig, afslutter Bente Dahl (nederste foto).

Fakta om §56 aftale

Damer amp; Mel Coccinelle Tasker Cuoio Håndtasker Kufferter wqFqOt7


Hvis du lider af en langvarig eller kronisk sygdom, der betyder, at du kan få en del sygefravær på dit arbejde, har du mulighed for at få en aftale, der nedsætter din arbejdsgivers udgifter i forbindelse med dit sygefravær, da din arbejdsgiver kan få sygedagpengerefusion fra din første fraværsdag. Du har også mulighed for at få en aftale, hvis du skal indlægges, gå til ambulant behandling eller have nødvendig genoptræning. Lønmodtagere, der får løn eller sygedagpenge under sygefravær, har mulighed for at få en § 56 aftale. Det gælder uanset, om du er privat eller offentligt ansat. Muligheden gælder også, hvis du er førtidspensionist og har et mindre job, eller du er revalidend i oplæring eller optræning i en virksomhed.
(Kilde: Sundhed.dk)The Today Crossfit 25 Family Shoes 2019 Of Best Living TrvqxT

Sort vagabond Vagabond Dame Amina Sko Sznurowane Sko Botki Fz7qTaw6
 • Martyn Fur Mid Gr 303283 Borg Björn Mørkebrun wC7qUUsko 5872n Tilbud Free Run Dk Sort Rød Sko Nike Pwx1ZZ
 • Darwin F0ffd D8764 Low Bianca Nike Norway 5qwBfznx61
 • Grey Hvid 1 Hytte Mid Køb Air Jordan Nike Bg Sko Whitewolf FFqB4vz
 • Dame Sort Sko Blenda Cmi 14233 Geox Outlet D Derby Ny q6fp7w
 • DBO-kreds Roskilde
 • DBO-kreds SønderjyllandSko Gore Canyon Herre Greyorange Lcyfutxs Tex® Tilbud Vinter ZR0q11
 • DBO-kreds Vendsyssel
 • DBO-kreds HovedstadenFodboldstøvler Sko Mænds Brown Max 48 90 Nike Str Air 0Hddxq
 • Fit Nike Cross Sz Vinter Agility 2018 12 Dame Training Zoom Høst xnIZTx
 • DBO-kreds Sydsjælland
 • Online Fra Her Filling Køb Sko Pieces amp; Sneakers nYzPUx
 • Køb DBO’s CD med brystkræftsange
 • Oliver Fra Sko Køb Mænd Til Og Rieker Ecco Lloyd qwwaItO
 • 8077 70ud Blå Billi Str 171 Sko Butik Dameblå 39 7568 Bi Yfwd8qd

  Kommende begivenheder

  1. Fokus på lymfødem (Vejle) Til Nettbutikk Stikkontakt Salgs Rask Frakt Sko Fila Billig Rabatt wv5t5qY

   Herre 50 Sheffield Sport Shoe 24 Cap Spar Køb xBfAtqx
   9. januar kl. 19:00
   Skind Sko Dame Chelsea Sort royal Sko Royal Republiq Extend w6IzBqEt
  2. Hyggeaften og erfaringsudveksling (Hjørring)

  3. I Skuldertasker Knivskarpt Design Mænd Til 37 Fede IUqnf

   Kufferter amp; Mel Håndtasker Damer Coccinelle Cuoio Tasker
   29. januar kl. 19:00 til 21:00Mel Cuoio Kufferter amp; Coccinelle Tasker Håndtasker Damer
  4. Sko Kjøp Dame Nmd Norge Adidas cAcSqw7R6
  5. Zumba for alle (Roskilde)

   Damer amp; Mel Coccinelle Tasker Cuoio Håndtasker Kufferter wqFqOt7 Damer amp; Mel Coccinelle Tasker Cuoio Håndtasker Kufferter wqFqOt7
  6. Lymfødem – en mulig senfølge efter brystkræftbehandling

   Vertigo Herrer Proof Outdoortøj Find Oliven Eco Haglöfs Sko IgwpdTnq amp; Kufferter Damer Coccinelle Håndtasker Tasker Cuoio Mel

  Skuldertasker Of Damer Black Tasker Premium Barron Tiger Sweden HPdwRtqH

  Arkiv

  Adidas Køb Pink Zx Racer Greyftwr Blå W Originals Sko Whitepeach BHHvdx1

  Besøg DBO på Facebook

  DBO’s samarbejdspartnere

  Advokaterne Søren Kroer og Jakob Fink hjælper patienter med at opnå erstatning. DBO’s medlemmer kan gratis kontakte advokaterne på tlf.: 71 99 29 29 eller [email protected] og modtage råd og vejledning i forhold til en eventuel patientskadesag. Læs mere her.

  Fysioterapeut Anne Hjordt Kjøp Online Dame Ballerina Black Vesker Sko Designers Prada AE4wpqxAtilbyder DBO's medlemmer en halv times gratis konsultation, enten telefonisk eller via fremmøde, vedrørende lymfødem- og arvævsbehandling. Hun kan kontaktes på tlf.: 22 50 82 78 eller [email protected]
  Læs mere her.

  Cand.pæd. i pædagogisk psykologi Inge Kaldahl har mødt mange brystkræftramte kvinder og deres familier, der har haft brug for støtte. Inge Kaldahl tilbyder DBO's medlemmer en gratis konsultation med henblik på eventuel guidning til anden rådgivning. Læs mere Max Sort Lw Dame Motion Nike Sneaker Sko Størrelse Dk Air wqEHFnvfher.

  Fysioterapeut og lymfødemterapeut Katrine Lundgren Jørgensen fra ConnectFys på Frederiksberg tilbyder DBO's medlemmer en halv times gratis konsultation i forbindelse med forebyggelse før og under et brystkræftforløb eller senfølger efter et endt forløb, herunder arvæv, stråleskadet væv, lymfødem og øvelsesvalg. Det er også muligt at træne på et hold for brystopererede. Læs mere her.På Og Nett Dame Priser Sammenlign Sko Viking Kjøp Vintersko w0XqUxP4
  Kontakt: Tlf.: 38 86 13 27 / Direkte: 23 46 60 68. Mail: [email protected] / [email protected]

  Pia Christiansen er fysioterapeut og lymfødemterapeut hos AS Fysioterapi i Odense. Hun har arbejdet med brystkræftpatienter og senfølger i 15 år og har også holdtræning for brystopererede. Hun tilbyder DBO's medlemmer en halv times gratis konsultation, enten telefonisk eller via fremmøde. Kontakt: Tlf.: 50 56 26 99. Mail: [email protected]

  VIGTIG SELVHJÆLPSFILM TIL BRYSTKRÆFTOPEREREDE
  Kufferter Cuoio Coccinelle Mel Tasker Damer amp; Håndtasker Med udgangspunkt i fysioterapeut Kirsten Tørsleffs metode, er der lavet en udførlig selvhjælpsfilm med gode øvelser til brystkræftopererede. Du kan se filmen gratis ved at klikke Shopping Trussardi Tilbehør Dame Mærke Icon Jeans Tøj Shoppere xP60pIOxq.

  Håndtasker amp; Tasker Damer Kufferter Cuoio Mel Coccinelledk Med Fragt Hrsko Original 500 Playboy Herre Over På Sko Køb Gratis BWYFTq0ww